nap szépe - nap lánya - szépségverseny

SZABÁLYZAT

1. A Nap szépe on-line szépségverseny megrendezésének célja, hogy látogatóink naponta pontozással értékelhessék a legígéretesebb lányt, a Nap szépét, akinek kiléte a versenykiírásban megjelölt időben derül ki. A versenyperiódus szintén a versenykiírásban van rögzítve.

2. Egy versenyperiódus végén a versenyben lévő összes lány pontszámát lenullázzuk, és mindenki ugyanazzal az eséllyel indul az újabb versenyen.

3. A versenykiírásban szereplő perióduson kívül is lehet szavazni az éppen aktuális nap szépére. Ezek a pontok azonban nem a lesznek hatással a versenyre, induláskor minden lány "0" pontszámmal fog rendelkezni!

4. A Nap szépe szépségversenyre jelentkezhet mindenki, aki 16 év feletti és megfelel a versenykiírásnak. A jelentkezés formája: jelentkezés a www.freshmodell.hu honlapon. A szerkesztők/szervezők fenntartják a jogot, hogy egy jelentkezést bármikor elutasítsanak indoklási kötelezettség nélkül és az adatokat töröljék!

5. A jelentkezéskor minimum egy fotó feltöltése kötelező, amely lehetőleg egész alakos legyen.

6. A szépségversenyre jelentkező 18 év alatti személyeknek szükséges a szülők vagy gyámok írásos hozzájárulása is a versenyen való részvételhez.

7. A jelentkezők egy ingyenes fotózáson vesznek részt, és nem jár képvásárlási kötelezettséggel.
Ha a képeket szeretnéd megkapni, erre is van lehetőség.
Kérheted a fotózás alatt elkészített teljes nyersanyagot egy cd-n, korlátozott ideig: 12.000.- Ft. Utána - a versenyfotók kivételével - mindet töröljük!
Kérheted a kiválasztott, neked tetsző fotók retusált változatát: 1.200.- Ft/db. Törlés után, csak a versenyben résztvevő fotókból kérhetsz!
A megvásárolt fotók szabadon felhasználhatók, bármilyen platformon. (olvasd el a 13. pontban leírtakat)

8. A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a versennyel kapcsolatos képeket, a modellszerződésben meghatározottak szerint felhasználhassuk. Cserébe elindítunk a Nap szépe versenyben. A versenyfotók a fotózás után kerülnek ki az oldalra, és egy logaritmus alapján mindenki egyforma ideig jelenik meg.

9. A versenyben résztvevők kijelentik, hogy a szavazás végeredményét elfogadják, az ellen panaszt nem emelnek, azt bíróságon és egyéb fórumon meg nem támadják. Fellebbezési lehetőség nincs! Egy fotósorozattal egy modell csak egyszer lehet győztes, de fotói folyamatosan megjelennek.

10. A versenyzők nem törölhetik adatlapjukat, csak írásbeli kérésre az oldal adminja.

11. A versenyzőkre 1-től 10-ig lehet szavazni. Egy email címről ugyanazon versenyzőre adott időn belül, csak egyszer lehet szavazni. Lehetőség van viszont emeltdíjas SMS-ben extra pontokat adni versenyzőkre, korlátlan darabszámban.

12. Tilos valamely versenyző jobb helyezése érdekében másokat lepontozni. A szavazásokat figyeljük. Sok módszerünk van a csalók kiszűrésére. Ilyen esetekben az előnyhöz juttatott versenyzőt felfüggesztjük, vagy kizárjuk a versenyből. Amennyiben visszaélést tapasztalunk, az adott adatlapot letilthatjuk, akár a következő verseny újraindításáig, vagy véglegesen.

13. A honlapon látható fotók a szerzői jogi törvény hatálya alá tartoznak, azok jogaival a fényképet készítő fotósok, tulajdonlás esetén a modellek is rendelkeznek. Mindennemű továbbfelhasználás kizárólag az ő engedélyükkel lehetséges! Az oldalon található fotók engedély nélküli letöltése (lopása) és újrafelhasználása bármilyen honlapon, közösségi oldalon a szerzői és személyiségi jogokat sérti, kivéve, ha a fotó a modell tulajdonában van. Ilyen jogsértés esetén a versenyzőt - felszólítás után - először büntetőpontokkal, majd részleges vagy végleges felfüggesztéssel büntetjük a jogsértés megszüntetéséig!

14. A szervezőbizottság fenntartja a versenykiírás és a részvételi szabályzat módosításának jogát, a verseny és az oldal minden előzetes bejelentés és indoklás nélküli felfüggesztését, beszüntetését.

15. A modellszerződés aláírásával a versenyző a szabályzatot elfogadja.

2013. 01. 10.

Nap szépe kereső

Név:

Hirdetések

: :
: