nap szépe - nap lánya - szépségverseny

Hogyan működik az emeltdíjas SMS?
Lehetőséged van kedvencedet extra szavazatokhoz juttatni, így esélye lesz a Nap szépe címre és a díjra.
Az emeltdíjas SMS* számra küld el a keretben található kódot szóközzel elválasztva.
Például NAP (szóköz) kódszám. Így 25 db szavazattal növeled a jelenlegi szavazatainak számát, amellyel növeled a tetszési indexszámát.
Bármennyi sms-t lehet küldeni. *Minden esetben küldünk válasz sms-t.
Az emeltdíjas sms bruttó ára a telefonszám után található zárójelben.
Csak Magyarországról fogad SMS-t!
Ügyfélszolgálat: Netfizetés.hu Kft (Tel: 0670/297-2357).

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Hogyan regisztrálhatok időpontért?
2. Milyen adatokat kell megadnom a fotózás előtt?
3. Hogyan készüljek fel a fotózásra?
4. Mit vigyek magammal a fotózásra?
5. Kiket vihetek magammal?
6. Mennyi ideig tart a fotózás?
7. Hány stílusban fotóznak majd?
8. Milyen formában kapom kézhez a képeket és mennyibe kerül?
9. Mikor kaphatom meg a képeket?

1. Hogyan regisztrálhatok időpontért?
A "Jelentkezés fotózásra" menüpont alatt, a kért adatok megadásával. A jelentkezést követően kérésedet regisztráljuk, és ezután telefonon és/vagy e-mailben is felvesszük veled a kapcsolatot.

föl

2. Milyen adatokat kell megadnom a fotózás előtt?
A pontos adatokat, melyek megfelelnek a valóságnak. A méretek esetén a mellbőség a mellkas kerületének legszélesebb részén mért méret; a derékbőség a törzs legkeskenyebb részén mért kerülete, valamint a csípőbőség a fenéken és combon mért legszélesebb méret.

föl

3. Hogyan készüljek fel a fotózásra?
Érdemes gyakorolni azokat az arckifejezéseket, és testtartásokat, melyeket a magazinokban is felfedezhetsz. Így biztos leszel benne, hogy az adott póz jól áll Neked. Kipihent és magabiztos legyél. Ha kozmetikushoz, vagy szoláriumba mennél, előtte minimum 3 nappal tedd. A fotózás előtt 2 órával ne egyél sokat, hogy ne legyen pocakod, de előtte fogyassz valami táplálót, hogy ne legyél rosszul a fotózáson. Alkoholt fogyasztása előtte tilos! A fotózásra ápoltan érkezz, sminkelve ha kell, és frissen mosott hajjal. Az érkezési időpontodat tartsd be! Kipihenten, és felkészülten érkezz.

föl

4. Mit vigyek magammal a fotózásra?
Javasolt a legszebb ruhadarabjaidat és cipőidet elhozni, hogy még több, és a személyiségedhez is passzoló eszközből válogathass. Ezek lehetőleg felirat nélküli ruhák legyenek. Fekete, fehér és testszínű fehérnemű garnitúrát is hozz hogy a ruhaneműk alá felvehesd őket. És minden olyan eszközt, amivel a smiked és hajad rendbe tudod tenni, ha baj történne. Hozz magaddal rágcsálni valót, és innivalót.

föl

5. Kiket vihetek magammal?
A fotózásra hozhatsz egy szülőt, barátot, vagy bárkit, aki elkísér, de a fotózáson nem vehet részt, mert elvonja a figyelmedet a fotózásról, és feszült leszel. 18 év alattiak esetén az adminisztráció miatt szülői kíséret, vagy szülői meghatalmazás szükséges egy 18 életévét betöltött hozzátartozónak, a jelentkezési lap aláírása végett.

föl

6. Mennyi ideig tart a fotózás?
Az összes idő, amit a stúdiónkban töltesz kb. 1 - 3 óra, de ha ügyes vagy akkor hamarabb végzünk a fotózással.

föl

7. Hány stílusban fotóznak majd?
Legalább három különböző stílusban, ruhában. Te döntöd el mit vállalsz be és milyen öltözékben, semmit nem erőltetünk rá senkire.

föl

8. Milyen formában kapom kézhez a képeket és mennyibe kerül?
Ha kéred a fotókat, akkor CD-n, választásod alapján, nyomdai felbontású minőségben.
Kérheted a fotózás alatt elkészített teljes nyersanyagot, korlátozott ideig: 12.000.- Ft. Utána - a versenyfotók kivételével - mindet töröljük!
Kérheted a kiválasztott, neked tetsző fotók retusált változatát: 1.200.- Ft/db. Törlés után, csak a versenyben résztvevő fotókból kérhetsz!
A megvásárolt fotók szabadon felhasználhatók, bármilyen platformon. (olvasd el a szabályzat 13. pontját)

föl

9. Mikor kaphatom meg a képeket?
A helyszínen azonnal kézhez kaphatod, a teljes nyersanyagot. A retusált képeket átveheted személyesen, vagy postai úton küldjük el.

föl

Nap szépe kereső

Név:

Hirdetések

: :
: